1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Ένταξη

Ενισχυτική


Δραστηριότητες

Κάθε χρόνο το σχολείο μας τιμά τις εθνικές επετείους διοργανώνοντας εορταστικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν αφηγήσεις, εκφωνήσεις ποιημάτων, παραστάσεις, προβολή οπτικοακουστικού υλικού κ.α. Επίσης, διοργανώνει μικρές ενδοσχολικές εορτές τις περιόδους των Χριστουγέννων και του Πάσχα.

Δείτε το υλικό

Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την ενημέρωσή τους σε θέματα πολιτισμού και περιβάλλοντος με αποκορύφωμα τη συμμετοχή τους σε εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται με την αρωγή της Διεύθυνσης του σχολείου και του Συλλόγου καθηγητών. Επιπλέον, εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την επαγγελματική τους αποκατάσταση και το εργασιακό τους μέλλον, λαμβάνοντας μέρος σε αντίστοιχα προγράμματα.

Διαβάστε περισσότερα...

Στα πλαίσια της εκπόνησης εργασίας για το μάθημα της Τεχνολογίας που διδάσκεται στην Α' και Β' τάξη του Γυμνασίου πραγματοποιούνται μεταβάσεις των μαθητών σε επιλεγμένους χώρους επιχειρήσεων, ώστε οι μαθητές να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα του θέματος, να λάβουν συνεντεύξεις από τους υπευθύνους και να συλλέξουν το απαραίτητο υλικό (σημειώσεις, φωτογραφίες, ενημερωτικά φυλλάδια κ.α.). Τις περισσότερες φορές η εκπόνηση της εργασίας περιλαμβάνει την κατασκευή ενός αντικειμένου από τους μαθητές ή τη συγγραφή μιας εργασίας, με θεματολογία την οποία επιμελείται ο διδάσκων καθηγητής.

Δείτε το υλικό

Επιλέξτε Γλώσσα

ΕλλάδαΜεγάλη ΒρετανίαΓερμανίαΓαλλία

Ημερολόγιο


Επισκέψεις

Κοινωνική Δικτύωση

FacebookTwitterGoogleLinkedIn